Total de visualitzacions de pàgina:

dilluns, 18 de febrer del 2013

BUNYOLS DE QUARESMA

És una recepte que he trobat per internet, però sé que la meva sogra els fa iguals per tant aquí us els deixo i prove-ho que val la pena i no costa gens.


Ingredients:

- 1/4 Kg. de farina
- 1/4 l. de llet
- 150 g. de sucre
-  La pell raspada d'una llimona
-  Una cullerada de postres de llevat Royal
-  2 ous, 1 copa d'anís i Oli

Elaboració:

Es barreja la llet amb el sucre, la pell de la llimona, el llevat i els rovells d'ou.
Es fa una massa i es deixa reposar durant 1 hora.
Es munten les clares a punt de neu i s'afegeixen a la massa amb l'anís.
Es bat tot amb la batedora.
S'agafen cullerades d'aquesta barreja i es tiren en força oli ben calent fins que es fregeixen els bunyols.
Quan estan fets s'hi tira sucre per sobre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada