Total de visualitzacions de pàgina:

divendres, 1 de febrer del 2013

LASANYA DE CARN



Ara us presento la meva versió de la lasanya, molt fàcil ja veureu:

Necessitem:

- Plaques de lasanya, poden ser les pre-cuites o les que es fan bullir, totes dues serveixen.
- 300 gr. de trinxat, normalment jo poso 200 de porc i 100 de vedella (+ de porc ja que és més melós).
- 3 tomàquets ben madurs.
- 1 ceba grossa
- Una mica de crema de llet.
- Una cullerada de cafè d’orenga.
- Un polsim de sal.
- Oli d’oliva.

Preparació:

Si les plaques són pre-cuites seguirem les instruccions del fabricant i si són les altres també.

En una cassola gran hi posem l’oli i un cop estigui escalfat hi afegim la ceba talladeta (a mi m’agrada molt petita), llavors un cop s’enrosseix hi afegim el tomàquet ratllat ( si és natural li afegeixo un polsim de sucre pel damunt sinó és una mica àcid), deixem que faci xup-xup i llavors comprovem com esta de sal. Després hi afegim la crema de llet, ho remenem tot bé i afegim l’orenga.

Ho anem posant per capes en una safata (com la que veureu en la foto) i fem capa de pasta – capa de sofregit, així fins acabar amb les plaques de lasanya.

Sempre a part hi faig una beixamel suau i acabo la lasanya amb la beixamel pel damunt, a més a més del formatge per a gratinar i uns nous de mantega.

Realment surt boníssima, aquí us ensenyo el resultat: 







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada