Melmelada de tomàquet
Ingredients:
- 1’5 kg de tomàquets madurs
- 750 g de sucre
- El suc de mitja llimona
- Pell de llimona ratllada
Preparació:
Rentem i escaldem els tomàquets en aigua bullent, els posem de seguida amb
aigua i gel.
Els pelem, el tallem per la meitat i traiem les llavors, els posem en un col·lador per tal que pedin una mica d'aiguañ. Pesem els tomàquets i els aboquem a la cassola, els triturem, hi
afegim el sucre, el suc i la pell de llimona.
Els coem 10 min. a foc fort sense deixar de remenar, i 35 min. a foc baix, fins a
tenir la textura que ens agradi. No oblidem d’anar remenant de
tant en tant.
Esterilitzem els pots i els omplim. s'han de tapar bé.
Tenim una olla amb aigua al foc i quan bulli hi posem els pots, vigilant
que no es toquin, durant uns 10 min. Els traiem i deixem refredar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada