Total de visualitzacions de pàgina:

dijous, 16 de març del 2017

Melmelada de tomàquet



Ingredients:


  • 1’5 kg de tomàquets madurs
  • 750 g de sucre
  • El suc de mitja llimona
  • Pell de llimona ratllada


Preparació:

Rentem i escaldem els tomàquets en aigua bullent, els posem de seguida amb aigua i gel. 

Els pelem, el tallem per la meitat i  traiem les llavors, els posem en un col·lador per tal que pedin una mica d'aiguañ. Pesem els tomàquets i els aboquem a la cassola, els triturem, hi afegim el sucre, el suc i la pell de llimona.


Els coem 10 min. a foc fort sense deixar de remenar, i 35 min. a foc baix, fins a tenir la textura que ens agradi.  No oblidem d’anar remenant de tant en tant.

Esterilitzem els pots i els omplim. s'han de tapar bé.

Tenim una olla amb aigua al foc i quan bulli hi posem els pots, vigilant que no es toquin, durant uns 10 min. Els traiem i deixem refredar.


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada