Total de visualitzacions de pàgina:

dimarts, 29 de gener del 2013

Piruletes de formatge


 

És tant fàcil com agafar qualsevol formatge que sigui barreja que no quedi molt desfet però que es pugui quedar compacte. 
Pre-escalfem el forn a 170ºC, agafem paper de forn i el posem sobre la safata del forn, mentrestant agafem el formatge i fem unes boles no molt grosses, llavors les posem a sobre el marbre i les aixafem amb el rotllo de cuina i en aquest pas hi afegim un pal llarg (els que venen per fer pinxos), el posem al mig de la bola de formatge un cop ja l'hem aixafat. Les preparem en la safata del forn, una mica separades per tal que el formatge no es toqui una a l'altre. 

Un cop les traiem del forn amb molta cura i les deixem refredar. Les posem en un got que quedin espaiades, i realment per posar-les a la taula quan tens convidats queda realment bé. 

A més a més quan fem les boles de formatge i podem afegir herbes aromàtiques com: orenga, pebre, etc. i veureu que estan super bones i queden originals. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada