Ja veurem anirem fent...
Segurament aniré parlant d'una de les meves aficions i per la qual m'agradaria tenir més temps per desenvolupar, tot i que no ho faig gens malament, però segurament ho podria fer millor si tingués més paciència, que això a la cuina és molt important.
Aquí teniu la primera recepte, encara que comenci pel final, però aquests són els que vaig portar a la feina i realment van volar super ràpid, no els puc acostumar tan bé, mare meva.
Profiterols farcits de nata i banyats amb xocolata calenta.
Ingredients:
200
gr. de farina
200
cl. d’aigua
60
gr. de mantega
4
ous
Xocolata
per fondre
Pre-escalfem
el forn a 170 ºC.
Posem
l’aigua amb la mantega al foc fins que es desfaci la mantega, a continuació
afegim la farina i remenem amb força, fins que es formi una pilota.
Ho
traiem del foc i afegim els ous, d’un amb un i no afegir el següent fins que l’altre
no s’hagi fusionat amb la pasta.
Ara
amb una mànega pastissera anem fen boletes no molt grans i que estiguin
separades (ja que la massa augmenta una miqueta) i les posem al forn uns 30
min, aproximadament, anar-ho mirant (no fos que es cremin, ja,ja,ja).
Un
cop tretes del forn les posem a sobre d’una reixa que es ventilin i un cop
fredes i fem un tall al mig.
Pel
farciment: (nata)
500cl de nata per muntar, es
munta molt fàcilment amb la “minipimer” i al final quan ja està quasi muntada
s’afegeix el sucre al gust.
Podem posar la nata al
moment de servir, o podem posar la nata i congelar-los.
Xocolata: segons instruccions de cada marca.
Normalment posem la xocolata
al bany maria i llavors l’anem desfent, si no la volem tan espessa li podem
anar afegint margarina o mantega, fins que ens quedi al gust.
Bon profit!!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada